Umeå

Måndaagmorgon här i Umeå, och än så länge är enbart jag vaken. Ganska skönt faktiskt, att få liten egentid att fundera på. Det är som en betryggande ensamhet, jag är inte ensam och hör ständigt de sovandes tunga andning, men det är ingen som stör när jag sjunker in i mina tankar..

Och himmlen därtill




Igår var jag och Johan på skybaren i skrapan för första gången. Det var riktigt mysigt. Stämmningen var skön och musiken var bra. Plus att utsikten är okej. ;b Nu ser man inte riktigt på min mobilbild, men jag kan intyga om att den var bra. :)

Tisdag

Inaktivitet i bloggen igen. Jag har haft Mamma och Gustav på besök här i Sthlm. Då var vi bland annat på naturhistoriska riksmuseet och cosmonova. Det var vi och barnfamiljerna, men det var lika intressant för det. Idag måste jag plugga, massvis. Suck..


Onsdag

Det är typ snöstorm här i Stockholm. Brrr. Jag kryper in i täcket i soffan med en kopp the och pluggar idag. Man blir frusen bara av att titta ut.

Här är bilder på ett projekt jag gjorde innan jag fick min kurslitteratur. Kanske var lite uttråkad och hade lite för mycket tid. Hehe

               

Måndag




Här är bilder från gårdagen. Vi tog en riktigt långpromenad, och vågade oss till och med ut på isen en sträcka. Men mest gick vi och kikade på stekarhusen runt Nockeby..

Idag har vi bara gjort tråkiga nyttigheter. Och nu tänkte jag plugga..

Söndag

Hade en trerätters-middag för vänner här igår. Det var trevligt. Nu har vi vaknat till diskberget som återstår. Solen lyser och det droppar för taken. Vi väljer att ignorera diskhon några timmar, snörar istället på oss skorna och tar en långpromenad..


Onsdag

Igår var vi och åkte skridskor igen. Vi var på kvällen, vilket är mycket mysigare än på dan då de är betydligt mindre folk där samtidigt. Sen när vi kom hem skulle Johan bara visa något på Ipaden i sängen. Så jag lade mig på hans arm för att kunna titta. 15 minuter senare när vi egentligen tänkt entra duschen hade vi båda somnat, och sov så hela natten. Att sova så är mysigt. Men nu har jag vant mig att ha två byxor och två långärmade i temperaturen vi har i lägenheten. Opsi.

Måndagsmorgon



Ganska många kvällar ignorerar jag tvätta-bort-sminket-proceduren. Det är en kombination av lättja och en ignorans gentemot denna pärs. Igår struntade jag i det och vaknade såhär. Nu är min cam av fruktansvärd kvalite, men sminket är perfekt, trots att jag inte ens gjort något. Lättja igår leder till att jag slipper en sminkprocess idag. 2 flugor i en smäll för lathetens ignorans.

Water marble nails



Nu när jag har fått hem kurslitteraturen borde jag börja göra några skoluppgifter. Dessvärre besitter jag den lite självdestruktiva betingelsen om att skjuta upp allt sånt för att få en andel press över mig. Jag har alltid fungerat så, skjutit upp de jag måste göra till sista stund, då jag istället måste sitta dygnet runt. Men ack vad jag kan prestera då.. Så istället får att plugga igår kände jag ett starkt behov för att pröva denna manikyr-form. När naglarna var klara var jag ju givetvis tvungen att prova om tekniken fungerade på saker. Glas funkar inte. Men kanske på plast om man förfinar tekniken lite. Och vips var det kväll och hela pluggdagen var inte fylld med det minsta pluggande..


Brr, its freeeekin cold..

Den obarmhärtiga vintern har kommit med besked. -10 grader och snöflingor stora som cornflakes. Det krävs enbart en facebook-inloggning för att jag ska inse att jag egentligen inte är i position att klaga. I norrbotten lägger de upp bilder på termometrar som visar på minus 27 grader. Men det spelar ingen roll, allt som är mer än minus 3 är för mycket.

Sedan nyår har jag tagit mina nyårsluften på fullaste allvar. Med kämpande steg har jag sprungit den långa sträckan i lätt uppförs-lutning, trotsat den piskande vinden i ansiktet som fungerat som en osynlig tillbakahållande kraft. Varje gång har jag tänkt, "var det verkligen såhär tungt i förrgår". Men denna dagen förmår jag inte pälsa på mig och kör kondisträningen inomhus istället. Bara att denna aldrig blir lika effektiv, och att man känner sig så löjlig när man stutsar omkring i laggen, i försök att få upp ett flås. Men kylan har en makt, och helldre löjlig och nerkyld. Lets go.



Dessa bilder tog jag i början av Januari, hoppfull om att jag kanske skulle få uppleva en såndär skön vinter som vissa Stockholmare bevittnar om. Men jag ska egentligen inte klaga. Än så länge har vintern varit väldigt mild.

Hmmf




Gjorde denna just. Jag fick Talented, Sentimental, Secure och Happy. Tycker ändå det stämmer ganska bra. Förrutom sentimental kanske, det stämmer knappt. :) Pröva själv, alltid kul med sånt här svammel. :)

Böcker

När jag beställde kurslitteratur förra veckan klickade jag även hem några pocketböcker. Jag älskar nämneligen att läsa, och det är längesen jag läste en såndär riktigt bra bok. När jag fick hem packetet igår såg jag att jag kanske gick lite överstyr. :) Nåja, nu har jag några att välja bland iaf. Dessutom fick jag kurslitteraturen, och det är ju den jag bör läsa..


RSS 2.0