Slösöndag...

Idag vaknade vi upp till 24 grader och mestadels soligt. Därför bestämde vi oss för att leta upp Kanaanbadet i närheten av där vi bor. Och oj vad överraskad jag blev, var ju ett toppen-bad! Två sandstränder, klippor och massa grönyta. Nu väntar vi på att våran beställda hemkörda mat ska anlända. Och sedan ska vi ha en myskväll i soffan. Mojsigt.


Lördag

Som nämt är min mamma här i helgen, och än så länge har vi mest shoppat(läs; mamma shoppat). Men ikväll har vi avnjutit en god middag, och något gott glas rött. Snart beger vi oss med söder och tar oss till någon mysig bar.
 
       
Jag och mami, igår, i gamla stan.

Världens längsta inlägg.

Som ni märkt lider min blogg av riktigt dålig uppdatering under sommaren. Däremot tar jag alltid bilder på saker som jag tänker att jag ska publicera på bloggen. Men det blir bara inte av. Så därför får ni nu ett långt inlägg, med de senaste veckornas alla sådanna bilder. Here we go;



Bild på världens goaste sushi som jag avnjöt hos Elina här omdagen, dessutom delade vi någon flaska vin. Och hade en allmänt trevlig kväll.





Gräs som tränger upp i en spricka i den asfalterade djungeln. En nyckelpiga med lyckoönskningar.






En stilig rosa bil som jag sprang förbi på Kungsholmen. Observera de snygga strassdetaljerna runt reg-plåt, märke och vindrutetorkare..



            

Jag, med gårdagens smink, bakis, på jobbet, en alldeles för varm dag.





Till den här bilden hade jag tänkt skriva om hur jag avnjöt denna plopp i soffan för någon vecka sedan. Storyn bakom var att jag fick den av butiksägaren när jag köpte cigg till en vårdtagare. Shysst.





Till denna bild hade jag tänkt blogga om hur underbart det är att luncha i en park, i solen, på sommaren. Men som allt annat i detta inlägg kom bilden aldrig så långt.Men ack så trevlig den lunchen var..






Jag tänker inte på beach2011, det är för tråkigt.





Det hoppar omkring en massa kaniner vid mitt jobb. Just dessa två var ju tråkiga och kamoflerade. Men en del är svarta, en del gråa osv. De är ganska söta. Idag trodde jag att jag såg en kaninunge prassla i en buske. Så jag gick närme för att se den bättre. Det visade sig att det var en fet, stor råtta. Jag hatar råttor, och har typ fobi mot dem. Obehagligt värre..





Lever vi kanske i ett missanpassat samhälle?





En bamse-snigel.



                 

För några veckor sedan blev jag och Johan pensionärer när vi köpte denna snygga shoppingvagn. Den är aspraktisk när man ska ta hem 10kg kattmatt, eller kattsand. Så klaga inte!





Brygghäng hos Elina.



Sen har jag en massa bilder på alkohol, där jag antingen tänkt skriva att jag gör mig i ordning för att fara någonstans. Eller skriva att jag festar. Men det känns som föga intressant.


Imorgon kommer min mamma!

Och idag har jag gjort mig redo för det. Handlat, städat och förberett morgondagens middag. Eftersom jag jobbar och mamma kommer fram så sent valde jag att göra middagen färdigt. Ska bli så kul när min mami kommer!



Detta blir morgondagens middag; Basilikapasta med kyckling.. Mums!

Jag har pli på min kar..

Direkt efter jobbet tog jag och några kollegor en drink på en uteservering, i solen.. Nu ligger jag på sängen och väntar på att Johan ska laga maten färdigt. Han är helt övertygad om att han kan göra världens bästa köttfärssås bara jag inte lägger mig i. Helt okej om ni frågar mig..


Transformation

Igår var jag och fotade mig med nyfunna vänner på en studio på Östermalm. Vi blev sminkade först. Det var roligast. Drinken efter var också kul. Fick se hur stor skillnad en snygg sminkning kan göra, och kom fram till att jag måste ut och hitta bättre sminkprodukter, som passar mig bättre...



Funderingar

Fredagskväll. Ett glas rött i ena handen, en cigg i andra. Melankolisk. Försöker inse att dagarna som passerar faktiskt är livet. Varför är det så svårt att leva drömmen? Och så lätt att hamna på sidospår?



Grillkväll

Efter en hemsk arbetsdag en otroligt varm fredag, tog jag ett glas rött och satte mig vid grillen. Och grillade en supergod middag. Johans syster Anna gjorde oss sällskap. Det var mysigt. Nu ska jag besöka sängen. Och njuta av min första lediga helg på länge.. Sovmorgon!



Min "grillbricka"..

Måndag

Nu har jag varit ledig två dagar på rad. Vilken lyx, känner mig underligt utvilad. Idag ska jag och Johan hyra filmer. Och mojsa. Förra veckan var jag ledig tre dagar, av vilka jag spenderade två på shopping och en på strandhäng. Idag var det nära att vi for och shoppade. Men min börs sa att nu får det bannemig vara nog, eller något..


RSS 2.0