Tydligen har jag en störning i hjärnan

Egentligen måste man älska internet. Tänk att generationerna innan mig växte upp utan det? Och att jag växte upp med en tidig stenålders version. Den ultimata terrorattacken skulle ju vara att stänga ner internet. Där kan vi snacka totalt kaos.

Men allt är inte bra med internet. Som tex att jag under en vanlig "titta runt på internet-runda" nu kan självdiagnosiera mig med en hjärnstörning. Jag menar vem vill ha det?
 

Bor jag på landet eller bor jag på landet?


Yaay

Fick en glad och en "mindre glad" nyhet idag. Den glada är att jag klarade tentan i Samhällsekonomi. Den mindre glada är att jag inte kan göra tentan i internationell ekonomi på nästa fredag. Detta för att komvux i Kalix har semesterstängt. Egentligen blir jag inte jätteledsen, då jag gruvat mig för denna tenta...
 
Men hursom borde jag fira mitt godkända betyg ikväll, med en svinstor godispåse, eller nått. :D

Min Bucket list

Tidigare i våras gjorde jag en bucketlist. En lista med saker man vill göra innan man dör. Idag tog jag mig tid att publicera den här. :) Har redan hunnit göra en del av sakerna.





















































Gårdagens middag



Igår provade jag ett amerikanskt recept som var ett helt okej vardagsrecept. Enkelt.

Ingredienser:
1 flaska chilisås
1 burk svartvinbärsgele
1 kg frysta köttbullar

Koka upp chilisåsen och gelen, rör om tills de löst ihop sig. Tillsätt sedan de frysta köttbullarna och låt koka typ en timme på riktigt låg temperatur. Smaka av med salt och peppar, ev. att man vill tillsätta lite kalvfond för lite köttigare smak. Servera med ris.

Enkelt tillagat, och godare en köttbullar och makaroner.. :)

På jobbet

Norbottenssolen bjuder på sin första soliga dag på evigheter. Självklart jobbar jag hela dagen därför. Suck. Men ikväll blir det grillmiddag. Så livet är inte skit för de. ;)


Livet i en tentaperiod

Har en tenta på Tisdag. Tror inte jag klarar den. Det krävs ju att man läser böckerna för det. Ska försöka iaf. Så nu ska jag dyka in i böckerna fram tills tentatillfället.


Suck..


Min bok. Bland andra.

RSS 2.0