Universitetet

Johan är borta några dagar och jag spenderar kvällen genom att fundera och lyssna på fantastisk musik. Jag är tillbaka i skolbänken. Och älskar den intellektuella stimulans jag får av det. Ett är säkert, jag måste ha ett jobb där jag får använda hjärnan och intellektet. Skillnaden gentemot hemtjänsten blir så tydlig. Lugnet som kvarstår av pluggets press och krav är förunderlig. Mig på något vis. 

      


Ledig

Har inte gjort någonting alls idag. Jag ser att solen skiner, men jag struntar i det. Jag hade planer för denna dag, men jag skiter i dom också. På måndag börjar skolan. Då ska jag ta tag i mitt liv. Fram till dess ska jag skita i det mesta.

Bakissöndag

Trots gårdagen och dess förtäring vaknar jag före fan, typiskt. Men jag kan inte sova för jag känner att jag har massvis att göra, så lika bra att kliva upp och göra de saker som behöver göras.

Stranden

Solen skiner och det är varmt ute, därför packar jag ner miniräknaren och mina böcker och drar till stranden nu!
 
            

Premiären i Stockholm skärrgård avklarad.

      

På lunchrasten i onsdags yttrade jag till min nyfunna vän Marcela, tillika kollega, att jag var partysugen. Det var hon också. Och snabbt var det bestämt att vi skulle festa dirr efter jobbet. I kläderna vi hade på oss.. Spela roll. Sagt och gjort, klockan 15.45 drog vi till Vaxholm. Festade och hade kul. Älskar spontanfester, de blir alltid bäst.

RSS 2.0