Onsdag

Sitter och pluggar. Har tenta imorgon men har inte riktigt tagit in det ännu... Försöker nöta igenom ett tråkigt kompendium. Just nu läser jag 50 sidor om huruvida ekonomiska satsningar på hälsovården minskar sjukskrivningar.

Ringde komvux tidigare idag för att se om allt var klart inför tentaskrivningen imorgon. Tur att jag gjorde det, för tydligen fanns jag inte med i systemen. Men de hann lösa det. (Vet inte om jag ska säga yay eller attans på det dock..)


Jag i venedig. Random bild. Random blogginlägg..

Mitt i flytten

Stockholm har bjudit på sina första sommardagar de senaste dagarna. Strålande sol och över 20 grader varmt. Folk myser omkring i shorths. Det är sånt väder då man borde sitta med sin syster i rålisparken och dricka Sangria. Jag och Johan har flyttpackat.. Sett solen max en halvtimme per dag. Kul.. Men idag är vi typ färdiga, ikväll flyger vi till Luleå. För en sommar i Kalix.

Hemma

Har varit hemma ett tag nu. Men har inte tagit tid för bloggen. Har fullt upp just nu. Men när saker och ting lugnar sig lite ska jag uppdatera mer här om min resa. Tror det finns några som vill läsa mer om min resa. Nu, däremot, ska jag dyka ner i skolböckerna..


RSS 2.0