Hello darkness, my old friend. I come to talk with you again.

Så berörd av en person jag aldrig fick känna. En sorg. Ett stort medlidande med hennes anhöriga. En känsla av maktlöshet, förrviring och oförståelse. Allt livet tidigare kretsat om känns som petitesser, irrelevant på något vis.

<3

Dagen


Glad påsk!

Har sökt påskliljor till mitt påskris, idag vart jag glad då jag änligen hittade några i en butik här i Blackan. När jag kommer tillbaka till laggen ser jag att de växer vilt just utanför dörren.... Suck.. :)



Najs..

Gårdagen spenderades på denna brygga, stekandes. Skönt bakishäng om du frågar mig. Idag lovar himlen samma underbara väder, så jag har just gjort en potatissallad och satt fläskfile i marinad. Denna ska grillas på en engångsgrill i det gröna gräset, vid havet, vid fridhemsplan. NAJS!

 

Lugn, eller nått.

Vid middagslunchen idag kände jag ett akut behov av att vara för mig själv. Så därför gick jag och köpte en drickyoghurt och en macka. Denna avnjöt jag sedan själv på en bänk, med solen i ögonen, vid vattnet. Och det var supermysigt, svanar som simmande förbi och allt. Där funderade jag över allt. Det behövdes. Samtidigt som jag omsluts av den tystnad som endast finns här i sthlm. Ett ständigt myller som upplevs som en alldeles egen form av tystnad.


Onsdagkväll

Idag har jag inte gjort mycket alls. Chillat.. Ska ha högre tempo på saker imorgon.
Ikväll har jag tagit ett glas rött till god mat. Samt njutit av årets första rabarberpaj. Anledning: Jag har fixat sommarjobb, och behöver inte gå på fler jobbiga arbetsintervjuer. SKÖNT!

Väska



Titta vilken fin väska jag fick av Johan får någon vecka sen.. Älskar den!

Idag har jag varit på en överpretentiös arbetsintervju, på 3 timmar. Hade lust att gå efter halva tiden, och ångrar ännu att jag inte gjorde det. Intervjun var hemsk. Och jag vill inte längre ha det jobbet..

Fredag

Tar en snabb paus från böckerna. Har tenta senare idag. En tenta jag dock kommer köra på. Men det är okej, har ju liksom varit tvungen att köra på en för att hitta motivationen till att plugga. Går inte riktigt att förklara, men jag är en komplicerad varelse. :)

Efter tentan ansluter jag med Anna, för ett glas vin i någon obestämd form. Sedan ska vi även ha pyjamasparty, det blir najs. Får då hinner vi catch up med allt missat..



Anna och Jag i Turkiet - För länge, länge sedan. :)

Det stormat här i Stockholm idag..



Storhandlat



Jag är en superkvinna, eller åtminstone tror jag att jag är det när jag handlar. För i affären tycker jag att jag utan problem kan storhandla fast jag är själv. Det är ju inte så lång väg att gå med kassarna sen. Men fem astunga påsar blir tunga, trots att den sammanlagda promenaden från t-banan till laggen tar typ 10 min.

Väskor



I höstas sände svt ett humorprogram som hette I Annelie, ett roligt program. I detta hade rollkaraktären Rebecka, som hade en rik fader och följde alla tränder, den senaste inne-väskan. En plastpåse som kostade skjortan. Nu finns den på riktigt, av designern Jil Sanders.. Komiskt ja, ironiskt nej.. Vem lägger ner stora pengar på en ful plastpåse?

Lördagsmys



Jag och Johan njuter av ett glas rött och överdrivet goda chokladpraliner.

Ny mobil

Har bestämt mig för att byta från telia till någon annan operatör, då telia fungerar så förbaskat dåligt här i Sthlm. Tänkte då passa på att byta upp mig i telefonvärlden också, min gamla hederliga sonyericsson med vanlig knappsats börjar kännas lite väl retro. Nu är bara svårigheten med att välja telefon kvar.. Dessa funderar jag på;


RSS 2.0