Drömtydning

Fler nätter i rad har jag drömt om översvämmningar, och eftersom återkommande drömmar brukar betyda saker i mitt liv kollade jag upp detta på drömtydning. Översvämmning ska tydligen vara en mycket symbolisk dröm. Vatten svämmar över och hotar mig. Drömmen är en varningssignal och betyder ofta att vår inre harmoni är bruten och att det är något i vårt undermedvetna som hotar att ”dränka”, det vill säga ta överhand över vår personlighet.

Hmmf, vad ska mitt undermedvetna dränka mig med?


Arbetsintervju

Alla Stockholmare säger att det ska vara svårt att få jobb i Stockholm. Och det kanske det är, men jag har inte hunnit söka så många jobb, och har ändå blivit kallad på 4 arbetsintervjuer. En av dessa var idag. Jag har ingen aning om hur de gick, då det inte var någon egentlig intervju. Jag fick svara på 3 kortare frågor, sen mest lyssna på intervjuaren... Hon avslutade med att jag verkade trevlig, fast jag knappt sagt ett ord? Men jag hoppas, för jag vill ha det jobbet!


Promenad

Kom just tillbaka från en promenad i relativt skönt väder. Nu tänkte jag plugga lite inför tentan på tisdag.. Känner att min blogg blir lite upprepande just nu, men mitt liv är även rätt enformigt i tentaperioder..



Nu blommar det också. :)

Hemtentar...



Så himla tråkig tenta det här är, den är för övrigt på 20 sidor! Men jag traglar mig fram, sakta men säkert.. Min hjärna skriker efter godis, jag ger den morötter och äpplen. Tur att den är lättlurad, hjärnan, för den slutar skrika efter godis. Hehe.. Btw, varför blir det alltid så stökigt när jag ska plugga? Böckerna och papprerna ligger i en kaos-liknande hög. Nåja.. Åter till tentandet..

Vårtecken




Någon form av blommar börjar titta fram. :) Visst är det typiskt att när jag får världens tentaperiod, och måste sitta inne och hemtenta så blir det soligt och 10 grader varmt? Suck..

Hemtentar......

.. And it is booring..

Våran underbara lärare har gett oss den värsta tentan någonsin.. Har läst 150 sidor, men bara svarat på 3 g-frågor. Och är inte säker på att en enda fråga har korrekt svar. Tentan är uppbyggd som ett teoriprov, med alternativ som alla stämmer, men ett alternativ stämmer lite bättre än de andra. Vilket innebär att man måste läsa allt igen får att inse vilken som stämmer mest.. Jobbigt. Nu tar jag en paus och tar en joggingtur i finvädret.. Behöver friskluft.

Har kört bil i Sthlm för första gången, någonsin!



Kommentar efteråt; Var detta allt? Jag var ju bara tvungen att fokusera.

Thekopp

Eftersom jag och Johan litar blindt på alla som verkar trovärdiga har vi klivit upp 05.30 idag. Det var nämneligen så att en trovärdig herre sa att man skulle ställa fram klockan denna natt. Men efter att Johan upptäckt att pressbyrån var stängd på vägen till jobbet, förstod vi att ett misstag skett. Tydligen var det nästa helg man ställer fram klockan.. Gör det bästa av det hela och myser av en stor kopp the framför nyhetsmorgon..


Biluppäcktsresa



Igår körde vi Johans syster till Arlanda, vilket i sin tur innebar att vi sedan på egen hand var tvungen att ta oss tillbaka hem. Först guidade gps:n oss lite fel, och vi han få en tur till Uppsalas trakter, men sedan lyckades vi på något under ta oss hem.. Pjuuh! Hela och oskadda. På vägen tillbaka stannade vi till på Ikea Barkarby, var bilden är tagen..

Vetekatten

Sitter på Vetekatten med Elina. Dricker the och äter slutet av en tårta, som enligt Elina "knullar munnen". Jag föredrar att kalla den asgod.


Torsdag



Idag kom Johan äntligen hem från sin tjänsteresa i Tallin. Har pratat sönder han ikväll. Haha. :) Dagen har spenderats med shopping på stan, och sedan middag med gott sällskap. Jag åt en väldig god sushi, men nu är jag rädd för att få binekemask eller nått.. Litar inte på restuarangers mathantering. Haha.

Äntligen färdig!

Satte mig för att göra en uppgift som enligt tidsoptimisten i mig skulle gå hur snabbt som helst. Nu, mitt i natten, är jag äntligen färdig, och redo för sängen.. Pjuhh! Frågan är ju bara; när ska jag lära mig? Jag antar aldrig. Då jag inte kan märka några större förändringar i mitt beetende trots medvetenheten i felen. Så aldrig. Hehe.

JAAAA!

Fick tillbaka svaret på två tentor idag. Det slutade med helt okej betyg i företagsekonomin och i internationell politik. Dock inte A, men helt okej med tanke på vilken tid jag la ner.. Jag var helt säker på att jag kört på åtminstone företagsekonomin.. Skönt! Jag firar med MYCKET godis, det är jag värd.


Ledig dag.

Detta är första dagen på hur länge som helst som jag faktiskt inte har en lektion. Vilket innebär att jag är som "lite" ledig en vardag. Även om man riktigt aldrig är ledig när man pluggar, det finns alltid något att läsa.. Denna lediga vardag ska spenderas produktivt, med en massa tråkiga saker att fixa. Först ut blir att ringa csn. YES! Eller inte..


RSS 2.0