Tandläkarbesök



Inledde dagen idag med ett tandläkarbesök. Jag har ju en metalltråd bakom mina framtänder, på den har det stuckit fram en kant som jag skärt mig på. Men när tandläkaren ska börja finns det inget som sticker fram. Mina sår på läppen till trots. Jag försöker hitta den stickande biten själv men kan inte. What?? Johan har till och med fått känna på den, så det fanns något. Hela helgen har jag fastnat med läppen i något vasst. Men nu - spårlöst försvunnet.. Jaja, blev ju billigare så..

Söndag



Här i Stockholm skiner solen och jag ska snart ta en joggingrunda. Måste bara vänta 45 minuter så maten jag åt inte orsakar håll. Väntetiden spenderar jag på pinterest, vilken undebar sida. En härlig mix av allt möjligt, och här finns alltid inspiritation att hitta. Där hittade jag även ovan bild. Klicka gärna in dig dit, men förbered dig på att minuterna snabbt blir timmar på denna sida...

Östermalms Ip



Dricker morgonkaffet och funderar över gårdagen. Jag och Johan kör en vit helg. Då ska man bara göra mysiga saker, enligt mig. Så igår for vi och åkte skridskor. Sen lagade vi tre-rätters-middag och mös i soffan. Det var mysigt. :)

To-do-list

Har gjort en to-do-list för dagen. Sen jag vakna har jag bockat av en punkt - frukost. Resten av tiden har jag spenderat vid datorn. Opsi. Men nu ska jag sätta igång. :) Såhär ser listan ut;

¤ Göra matsedel och handlingslista
¤ Handla
¤ Boka tvätttid
¤ Jogga
¤ Åka till stadsbiblioteket
¤ Diska
¤ Städa till här hemma
¤ Ta reda på hur man söker dispans för tentamen, alternativt hur man gör för att kunna göra den på annan studieort
¤ Söka dispans för tentamen
¤ Boka läkartid
¤ Göra träningsschema
¤ Middag
¤ Läsa något kapitel i makroekonomi-boken.

Dags att starta om ni frågar mig.

Kaffe

Sitter vid datorn med en kaffekopp. Börjar fundera på mat men det känns inge lockande direkt.
Hade tänkt springa en tur idag, det känns inge lockande det heller. Hmmf.

Mitt 2011 enligt Facebook

Jag har den nya tidlinjen på fb, då kan man lätt kika på allt man gjort på fb under de år man varit medlem. Enligt fb såg mitt 2011 ut såhär:

- Jag besökte 15 platser. Varav flest i Sthlm.
- Jag fick 42 nya vänner.
- Hade enbart kontakt med 39 vänner.
- Jag besökte enbart 3 evenemang.
- De var enbart 17 pers som kom ihåg att gratta mig på min födelsedag.

Vilket populärt år måste jag säga. Så nu blir det nytt löfte inför 2012:
- Gå ut ur lägenheten mer än 15 ggr, det är inte hälsosamt.
- Påminn alla om din födelsedag.. Mobbat ju.,.,

Eller så kanske jag ska börja använda den där -checka-in- funktionen..


Bloggpaus

Det går dåligt med mitt bloggande. Blogg.se klarar inte av att ladda upp bilderna på bloggen, och då har jag inte idas. En blogg utan bilder är ju astråkig. :) Men jag lever..

Gjorde mig själv till en barbie, visst är jag snygg? Tog en bild där jag var brun, för det är barbie. Och mina bruna ben är gjorda med samma färg som mitt ansikte. Förr i tiden var jag brun..


Bil

Sitter i bilen på väg hem till sthlm. Försöker få gjort ett arbete som skall in till 15 idag. Men jag förhindras av tekniska besvär. Får se om jag lyckas lösa det..

RSS 2.0