Jag har konstiga prioriteringar

Är i slutet av en tentaperiod. Fick en hemtenta i Torsdag som ska lämnas in imorgon. Världens tråkigaste tenta ever..
Iaf gör jag väldigt tvivelaktiga prioriteringar när jag har tenta.

Saker jag ignorerar under tentaperioder:
- Duscha(Under denna tentaperiod på 6 dagar har jag duschat 1 gång!)
- Sminka mig eller kamma håret. (Är assnygg och fräsh!)
- Laga middag
- Motion
- Friskluft(har inte varit ut genom dörren sen i torsdags)
- Städa

Denna tenta har jag prioriterat:
- Festande & vindrickande
- Att grilla en majskolv till frukost
- Se serien modern family varje dag(bör tillägas att jag inte följer den annars)
- Att spela guitarhero
- Se nyhetsmorgon bara för att se vad Blondinbella gör där, sen råkade de ju handla om skor direkt efter. Så jag prioriterade att se de också.
- Facebook
- Alla bloggar jag läser.

Känner att mina prioriteringar är lite skeva kanske. Hehe


Observera min avancerade tentateknik med två datorer. Aspraktiskt!

Nya kategorier

Jag tycker att min blogg är av föga intresse. Några få gånger i veckan skriver jag några rader om vad jag gjort. Kanske inte så intressant. Därför tänkte jag att en av mina passioner ska få entra bloggen, Mat! Jag älskar mat, och lagar supergod mat. Därför tänkte jag att nästa gång jag gör en superrätt, ska receptet ut på bloggen. Så kan ni läsare få lite matinspiritation. Kategorin kallar jag; the best way to a mans heart is trough his stomach. Ni hittar den under kategorier, i stapeln till vänster. Snart kommer den fyllas på med härlig mat. :)



If what you see is what you get, I don't want your kind of love.

Jag har sett Uppsala för första gången nu. Eller sett och sett. Jag såg lite vyer från taxibilarna, och en partylokal. Samt ett uteställe de kallade Saluhallen. Antar att Uppsalas saluhall används i annat syfte lördag natt. Men jag såg domkyrkan i Uppsala. Och festade där. Så det räknas som ett ställe jag sett. SåDeSå!



Jobb...

Igår och idag jobbar jag kväll inom hemtjänsten. Känner att jag behöver lite cash. Enda problemet är att min förkylning brytit ut rejält. Därför packar jag detta i min väska;

      
Eucalyptus-sniff från Thailand, ögondroppar för mina torra ögon, nässpray och näsdukar. Samt ett vitaminwell.

Nu ska jag kasta ihop en smörgås och bege mig till jobbet. Får vila imorgon, skönt!


Sprängande huvudvärk

Denna tisdag inledde jag med en promenad med Elina. Sen har jag ätit middag i Kungsträdgården med Johan. Vi tog även en avskedsfika innan han for till Kalix. Nu kämpar jag mot världens huvudvärk. Försöker se House, men det är jobbigt att titta. Hoppas jag kan somna snart.

           
           


Måndag

Jag dricker en kopp kaffe samtidigt som jag läser en artikel om styrelseskick som speglar samhällets sammansättning. Felix ligger i mitt knä och pockar på uppmärksamhet. Snart beger jag mig ut i regnet och till skolan. -Descriptive representation- ska diskutteras..


Söndag

Bloggen lider av dålig uppdatering, och min mor har börjat gnälla. Och eftersom jag är en så duktig dotter lyssnar jag till detta och gör en uppdatering. Igår var vi ett gäng och käka på Vapiano, sen såg vi Jägarna 2, och efter det tog vi några bärs. Men dessvärre är jag krasslig i helgen, febrig och lätt förkyld. Gårdagen var egentligen endast ett kämpande mot klockan. For gladeligen hem till sängen, när klockan var nog pass sent för det.

Jag kanske gör en bättre uppdatering någon annan gång. Nu ska jag mysa i ett täcke i soffan resten av kvällen.


RSS 2.0