Photoshot

Har precis gjort min blyga och snäppet löjliga debut i modellbranschen. I 1,5h tid har jag blivit fotat på tele, då de vill ha bilder i marknadsföringssyfte. Bilderna som dedekerades mig var "informella möten"-bilderna. Ni vet de bilderna som man kanske kan gräva upp i mitten av någon broshyr, där man vill att fokus ska ligga på texten och inte på bilden. Eller på någon flik på hemsidan man sällan besöker. Som sagt nästan löjlig debut, men det var definitivt kul att pröva något annat. Nu det vanliga.

Monday, Bloody monday

Sitter på jobbet. Relativt likgiltig inför situtationen. Just another rat in the ratrace. Drömmer stort. Längtar tills jag kan förverkliga. Snart igen, snart.

TGIF

Äntligen är det fredag. Efterlängtade fredag. Nu ska jag kämpa mig igenom en lång arbetsdag. Varför går alltid klockan på arbetet så långsamt på fredagar? Men ikväll skall jag över till Anna, för att snacka tjejsnack över något vinglas. Sjukt att jag varit hemma så länge och att det är först nu vi tar tummen ur och träffas. Trevligt kommer det bli iaf.

Nu, fortsätta stirra på klockan.

Till alla singelkillar som skall ragga till helgen. Ha för guds skull inte kul.

Jobbet

Sitter på jobbet. Är befriad från telefonen idag för att istället sköta "administrativa arbetsuppgifter". Vilket möjliggör radiolyssning. Gud vad musik gör saker och ting roligare. Plus att jag inte behöver prata. Vilket leder till att jag kan smutta på en kopp kaffe mest hela tiden. Nice. Uppskatta de små sakerna i livet, heter de väl?

Sikken ironi. :)

RSS 2.0