Danmark

Är och hälsar på Johan. Far hem ikväll... Men det är inte så farligt. För redan imorgon kväll kommer Johan till mig. Yaaay!

Igår var vi i Köpenhamn, snygg stad. Varför hör man inte mer om denna europeiska pärla till huvudstad? Den skulle lätt kunna konkurrera med prag, amsterdam m.m. Stockholm däremor, har inte en chans mot Köpenhagen. Snyggare, renare och lika stort utbud i Köpenhamn.


Sitter just nu på Malmö centralstation

Så här långt söderut i Sverige har jag aldrig varit förrut, varenda meter efter södertälje har varit en meter längre söderut än jag vart. Dock har jag inte direkt suttit och kollat ut genom fönstret. Berikat min syn av Sverige. Istället har jag hela tågresan stirrat in dataskärmen och min kurslitteratur. Men det har gett resultat. Skickade alldeles precis in min hemtanta. Färdig. Snart möter Johan upp mig. Yaaay!

Monday, bloody monday

Håller på att tvätta kläder, i en väldigt läskig tvättstuga. Varför är tvättstugor i äldre hus så läskiga? Varför placerar man dem bortanför alla läskiga förråd med dålig belysning? Iaf, har en maskin kvar. Sedan medan den är i tumlaren tänkte jag ta en joggingtur. Sedan blir det plugg resten av dagen. Blää.


Tisdag

Ursäkta min dåliga uppdatering. Antar att det är några som klickar in här för att se hur det går för mig och mitt nya hem här i Stockholm, och så möts ni enbart av samma gamla inlägg. Ska skärpa mig lite.
 
Sen jag flyttade in förra söndagen har jag spenderat veckan på att städa, plugga och införskaffa de saker ett nytt hem tenderar att behöva. Rent städmässigt hade jag otur, allt var fläckigt och skitigt som fan. Men efter att skrubbat upp ett helt svintopaket, 5 disksvampar, använt en hel ajaxflaska, skrubbat sönder gummihandkar samt alldeles får många städtimmar vart jag idag färdig. Och nu är allt skinande rent, och det är så skönt!
 
            
Så här såg dörrarna ut i lägenheten innan jag började. Och allt smuts var ingrott sen flera år tillbaka. På bild två ser ni hur smutsigt vattnet blev efter att jag skrubbat 1 dörr. 1 dörr!
 
 
Så här mycket smuts kunde jag skrubba bort från listerna.
 
           
Här har jag skrubbat halva fläkten, i säkert 5 min. Skillnad?
 
Kul inlägg. Men har haft så kul liv fram till nu, ungefär.
 

Installation pågår.

Igår lämnade jag Norbotten, och som vanligt packade jag mer än hanterbart. Idag har jag ömma axlar, blodbristningar och röda märken längs axlarna som bevis.(Har haft min backpacking väska).. Gårdagen bestod mest i att samla alla saker till min lägenhet. Idag ska jag fixa lite till samt städa här, ORDENTLIGT.

Så man kan väll säga att installationen pågår.

RSS 2.0