Hösten är vacker!


         

Tentan är inskickad!

Ååå, jag kan känna frihetens sötma! Nu ska jag fira med ett bad.

Pizza till frukost

Tror ingen missat att jag har tenta just nu. Allt jag tjatar om. Och jag bara drar mig för att göra den. Men snart, då jävlar. 10 sidor ska jag skriva, och imorgon ska den in. Så idag gäller det att ligga i. Vi får fritt skriva utifrån literaturen och några saker som hänt i verkligheten. Dock har jag drabbats av "vitt-papper-skräck", och vet inte alls vad jag ska skriva om.. Suck.

En sak jag aldrig gör under tentaperioder är att laga mat. Så igår blev det hemhörd pizza. Det positiva med det är att det alltid blir kvar, jag menar vem orkar en hel pizza? Så därför har jag frukost. Nice.. Nu TENTA!


Svamp

Det finns en riktig innegrej här i Stockholm, och de är att plocka svamp. Om man serverar en kantarelltoast och har plockat svampen själv är den så mycket lyxigare. Av en slump råkades jag och Johan hänga med i trenden. Å andra sidan hade jag pappa på besök, och han är svampmästare. Och den ursprungliga planen var egentligen promenad. Men ändå.. :)




- Om man har tre ekblad är man general!

Tenta

Har en hemtenta som jag egentligen borde plugga till. Har läst alldeles förlite och bryr mig lite för lite. Jag knåpar istället på andra planer. Stora planer, planer jag är lite rädd för, klarar jag dem? Äventyrliga planer som jag vill göra. Så istället för att göra det jag borde, drömmer och planerar jag. Går det? Vi får se. Måste chockera min mamma med dem innan jag kan skriva ut här om vad planerna innebär... Jag får helt enkelt se vad framtiden har i sitt sköte för mig..


Telefonist

Är ledig idag. Och förutom att sova väldans länge spenderar jag förmiddagen i telefonen. Har en massa tråkiga samtal att ringa, bla posten, pensionsbolaget och liknande. Det värsta av allt är alla telefonköer. Hmmf.
Efter detta är det tvättid som gäller. Sedan plugg. Åh, vilken underbar ledig dag.... Suck.


Söndag

Sedan i Onsdags har jag delat lägenhet med 4 grabbar. Det var Johan som hade lite kompisar här. Testosteronet har flödat och efter dagar av Xbox-marathon och toaringsnedfällning kan jag återgå till en mer österogenbalanserad vardag. Nu ska jag läsa En justitieminister fredar sig, imorgon är det skola..

Vem kan slå Filip och Fredrik

Igår var vi publik till inspelningen av Filip av Fredrik. Det var roligt och intressant att se hur de går till. Men det kanske bästa av allt var att man fick en goodiebag. Så jag fick känna mig sådär "proffsbloggig".. Haha.


           

Tillbaka i Sthlm


           


Under tiden jag var i Kalix prövade jag på att vara bonde några dagar. Jag stog på upptagarn' och sortera lera och sten från potatis. Det hade sin charm. Men tyvärr bröt man naglar, fick lera över allt och antog en lukt av fjolårets gödsel. Så därför är jag tillbaka i Sthlm och läser om proffessioner i den offentliga förvaltningen. Kanske inte lika charmigt, men ändå.

Kalix

    

Alltid när jag pratat med Mamma och hon frågat vad vi haft för väder har hon svarat med att de är samma i Norbotten. Så när jag packade väskan inför min veckas vistelse i Kalix hade jag det i betänkade och tog samma jacka som jag alltid använder. Sen får jag en chock när jag läser metro på väg till Arlanda, SMHI lovar +20 grader i sthlm och +5 i norrbotten. Lite fel jacka kanske...

RSS 2.0