Bilden

Såg förresten att mor min kommenterat detta inlägg, med frågan varifrån denna bild var tagen;



Det är en vy över Stockholm innerstad, tagen från djurgården.. Sådeså.

Årets första dopp



Den utlovade lediga dagen, som jag skulle haft idag, blev inte av. Utan jag blev utringd att jobba. Efter jobbet mötte jag däremot upp Johan i Kristineberg, på dessa klippor. Efter varma timmar i solen, tog jag årets första, och förmodligen sista, dopp. Det var askallt. Om morgondagen bringar samma värme gör vi om det, dock minus doppet..

Söndag



Har jobbat 13 av 14 dagar nu. Och chefen sa att jag kommer vara ledig måndag och tisdag nu. Att jag inte får jobba. Skönt. Pga detta blir det som fredag för mig idag, och jag gjorde grillat till middag, och avnjuter ett glas rött. Hoppas det blir sol imorgon, det vore skönt.

Min midsommar



         

Jag har jobbat hela helgen. Det har dock inte stoppat mig från att fira midsommar. Efter jobbet mötte jag upp Johan och vi for till en klippa i Fredhäll, där vi grillade i solen. Dock drog vi till oss myror, och Johan ville gå. Därför blev vi alkisar på en parkbänk ett tag istället. Kvällen avslutades på barer på söder, Snaps och Fenix. Allt som allt var det riktigt trevligt.

She works hard for her money, hard for her money...

Slöar i soffan efter en dag på så kallat "städschema". Vilket innebär enbart städning hela dagen. För er som missat det jobbar jag inom hemtjänsten i sommar. Idag fick jag dock veta att jag måste vara ledig några dagar nästa vecka, eftersom jag jobbat för mycket på rad. Okej, liksom. :) Skiljer sig lite gentemot Kalix, som tvingade en att jobba 29 dagar en månad. Och förnekade mig min berättigade kval. övertid. Men men. Så är det..


Kryssning

I helgen tog vi en dygnskryssning till Åbo, med vänner. Det var roligt.
 
             

Tvärtom

Idag har jag ätit detta till frukost/lunch;

Helstekt oxfilé med rödvinssås, bea och klyftpotatis. Och sedan åt jag detta till middag;
Stekt potatis, prinskorvar, bacon, ägg, pannkaka...

Matlådor



Johan äter alltid ost&skinka-baguette till lunch. Alltid. Idag hade jag ett paket nudlar. Medan jag åt det, sneglade jag på mina kollegors matlådor och tänkte; nä, nu skärper vi oss. Ikväll har jag gjort matlådor, 12 st. Korvstroganoff och pizza, en mozzarella och en salamipizza. När maten inte räcker till matlådor dan efter, har vi nu dessa reserver i frysen. Pjuuh!

Kusadasi








Lite bilder från Kusadasi, och de sista bilderna från Turkiet som jag lägger upp. Det var en fin hamnstad. Och vi lyckades fara dit just den dagen som det var en stor klädmarknad. Det var supervarmt, men tålmodigt, i sköna skor, utforskade vi ändå hela staden.

Solen kom fram




Det mulna vädret försvann vid 13-tiden, och då ändrades även planerna. Så därför gjorde vi grillat till middag istället. Men nu på kvällsidan har planen återgott till detsamma, så därför sitter jag i soffan med en stor godisskål, och ska bara slappa!


Molnigt

         


Lite bilder från helgen. Stor del av den spenderades med Elina, i fredags åt vi middag där. Till efterrätt fick vi myntamarrinerade jordgubbar, det var najs! Sedan rökte vi vattenpipa på Hemma hos Kaj. Lördagen spenderade vi sedan på en brygga i sjöstaden, med vin och riskakor. Sedan for jag och Johan hem och käka oxfile och stekt potatis. Idag gillar jag att det är mulet, så jag utan samvete kan köpa massvis med godis och slöa i soffan hela dagen.

Efesos


     

Efosos var en av världens 7 antika underverk. Och jag förstår varför, det var verkligen vackert. Ett område i bergen, på 2 km. Med massviss med gamla pelare och amfiteaters från romarriket. Rekomenderar verkligen de som far till Turkiet att fara dit. Vackert!

Kalix









Han göra mycket under min Kalix-vistelse. Cykelturer med min kära mor, picnics med Johan, en rök i storöns hamn, göra en hemtenta, bli förvånad över utbudet på en lågprismarknad, hela vistelsen avslutades med krogfesten. Och den var så Kalix som en utekväll kan bli..

Roadtrip



Jag och Johan har bilat till Kalix. Jag kallade det roadtrip. Men egentligen var det mest tråkigt. Men det var definitivt värt det. Överaskade mamma när vi väl var framme. Chock kallas det.

Dagens frukost;


RSS 2.0