Viktiga reflektioner

Varför händer det alltid så extremt mycket på arbetsplatser i tv-serier? Först är de kär i en karaktär. Sedan en annan, medan de fifflar med en tredje på sitt kontor. De blir avundsjuka på varandra, slåss och förlåter. Sen tar någon piller av all stress och blir missbrukare. Allt toppas med att någon, älskad-av-alla-karaktär, hamnar i koma och hjärtedrypande scener spelas runt huruvida de skall få behålla denna underbara kollega som gjort dem-till-den-de-är-idag. Sedan vaknar personen upp, enbart för att inse att livet är för kort att slösa på personen de är tillsammans med. Egentligen älskar de ju en annan kollega, som dessvärre har barn med den bitchiga kollegan som ilsken av uppbrottet tar med barnen utomlands var de inte kan eftersökas.
 
Min arbetsplats måste vara den tråkigaste ever. Visserligen vet jag någon som smakade på förbjuden frukt på en blöt arbetsfest för några år sedan. Men då bör tilläggas att på min arbetsplats jobbar säkert 4 ggr så många som i alla dessa tv-serier, vilket i vanlig logik borde innebära 4ggr så mycket drama.
 

Dublin

Sitter på jobbet och räknar minuterna tills hemfärd. Imorgon far jag till Sthlm och får njuta av 4 dagars ledighet. Hög av euroferin som denna lilla tripp skapar har jag spenderat lite tid på resesajter. Hittade just en resa till Dublin för 1500, vilket skulle inkludera boende och flyg för 2 pers. Är sugen på den.. Men måste titta över skolschema först.. Samt räkna med saker som att den går från Sthlm, var jag än så länge inte har något boende i. Samt att personen jag skulle vilja fara med kommer bo i Malmö.. Attans..

Drottninggatan i Vintras. Jag var påväg till tandläkaren. Inge tandläkarväder den dagen inte.

Onsdag

Vet ni vad jag hatar? När man är en dag före i tiden. Som idag har jag Torsdag fast det egentligen är Onsdag. Detta innebär att när man har fredag i upplevelse och hjärna, är det egentligen Tordag. Fredagsmyset utbyts istället till jobbångest över en dags till jobb, som man är totalt opepp för. Suck.
 
 

TRÖTT!

Trötthet är en subjektiv upplevelse av energilöshet, kraftlöshet eller orkeslöshet. De bakomliggande neurofysiologiska mekanismerna som orsakar trötthet är inte kända, trots intensiv forskning inom området. Trötthet delas vanligen in i muskulär trötthet, som är känslan av att ens muskler och rörelseapparat är uttröttade, emotionell trötthet, som är ett tillstånd som beskrivs som en känslomässig utmattning med en oförmåga att känna motivation eller starka känslor och kognitiv trötthet som kännetecknas av en subjektiv eller objektiv nedsättning av kognitiva funktioner såsom till exempel minne och koncentrationsförmåga. ( Enligt Wikipedia )
 
Idag lider jag tydligen av alla tre klacifieringar på trötthet. Detta till följd av den sena tennismatchen igår, 5 sovtimmar samt ett jobb som får "vem-som-helst" att lida av emotionell trötthet emellanåt.
 

På jobbet.

Är nog inte den den största tillgången på jobbet idag, Jag kontrollerar inte min tunga, vilket kan vara ganska viktigt när man talar i telefon hela dagen.. Svårt att påverka mitt tillstånd dock.

Såg på bilder från när jag och Johan var i Thailand 2007 idag. På en av bilderna kan man se hur jag förmodligen kommer se ut i början av en graviditet. Desvärre var den putmagen bara ett resultat av det nystartade sambolivet.. Menmen, det händer de flesta. :D


TGIF

Fredag, välkomna underbara fredag. Så som jag längtat efter dig. Nu slutar jag om 35 min. Det ska jag fira med gomiddag och ett glas vin. Och imorgon skall jag sova tills jag vaknar av fri vilja. Yaaay.

Jag i Grekland

Torsdag

Har väl inte mycket att säga. Sitter på jobbet med kurrande mage. Måste börja käka frukost. Förresten löper jag större risk att bli "psyksjuk". Delar bara med mig av sån där trevlig kurisosa.
 
Är född i början av februari. Bra Odds.

Monday, bloody monday

När jag går skola ser jag måndagar som en nystart. Ny vecka och nya krafttag, eller något sådant. Men nu i sommar, när jag kämpar på ett mindre stimulerande jobb, är måndagar den tråkigaste dagen på veckan. Den påminner mer om förlust, på något underligt vis...

Bara ett alldeles vanligt frieri

 
Hittade just en sida om detta spektakulära frieri. Tjejen lurades till att tro att de skulle besöka en utställning av sandskulpturer på stranden. I verkliga fallet var hela skulpturen skapat, efter mannens design, för att symbolisera olika saker i deras förhållande. Tex. finns det resväskor märkta med destinationer, en för varje resa de varit på tillsammans. Allt eftersom paret studerade skulpturen började tjejen förstå att det var något särskilt, då kommer de fram till den del av skulpturen där en man knäböjer framför en tjej på en surfbräda. I samma stund knäböjer mannen ovan.. Hmmf. Men det slutar inte där, efter det avnjuter de en middag, med exakt samma rätter som på deras första dejt, på en filt vid skulpturen... Naaaw.. ♥
 

Lista

JAG ÄR - mig själv i alla lägen
JAG GRUBBLAR - över allt och inget
JAG HÖR - surret av mina kollegor som pratar i telefon
JAG SER - Min dataskärm
JAG VILL HA - nya skor
JAG ÄR - lite trött

JAG LÅTSAS - att jag är utomlands när jag inte kan sova
JAG KÄNNER - alldeles för mycket ibland
JAG OROAR MIG - för att jag på dödsbädden ångrar hur jag valt att leva livet
JAG GRÅTER - alldeles för ofta. En gång grät jag för att en tjej och en kille återförenades i en puss på tunnelbanan. Totalt okända personer för mig. "Men det var ju så fiiint"
JAG ÄR - alldeles för ärlig ibland

JAG FÖRSTÅR - inte hur de kan vara såhär kallt i juli!
JAG SÄGER - "God middag och välkommen till" alldeles för ofta..
JAG DRÖMMER - stort
JAG FÖRSÖKER - nå mina drömmar
JAG HOPPAS - jag dör nöjd
JAG ÄR - ambitiös

RSS 2.0