Min och Johans julklapp i år

Jag är lite konstig när det kommer till jul. Jag är obekväm när det kommer till att få julklappar, och särskilt när man ska önska sig saker. Har alltid varit obekväm i att få saker. Men att få planera det jag själv ska ge tycker jag är jätteroligt. I år ville jag och Johans ge något personligt, med hjärta bakom. Det gjorde vi, enligt mig. Om folk sedan uppskattade julklappen är ju en annan sak.

Jag är en godisråtta utan dess like. I årets julklapp tog jag mina självinskaffade godiskunskaper och gjorde egna chokladpraliner, med de smaker jag gillar bäst. Ingen äcklig pralin i min chokladbox, helt enkelt. Jag är själv stolt över våran julklapp, och nu ska ni läsare få ta del av den.


                
                
På bilderna ser ni vad det hela slutade med. En burk med saffransskorpor, en juledryck, en julesnaps och en chokladask. All made by me & Johan.


Kommentarer
Postat av: Annica G

Hej Kattis!

Måste få kommentera lite i din blogg.

Dina hemgjorda godisar var suuuper..goda, dom försvann fort av flera andra godis råttor och mig inräknat i detta :), glöggen var en smakupplevelse, även snapsen ,smakade mkt bra, och skorporna likaså,enda problemet är att få allt att rymmas i magen :)

Allt var mycket uppskattat, återigen ett stort tack till dig o Johan

Kram Annica

2012-01-01 @ 17:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0